La Provence: Je viens te revoir!

Dolce Fregate

Salut, ma belle France! Je viens te revoir en quelques heures! Dès aujourd’hui jusqu’à samedi je suis au Dolce Frégate pour y faire du Golf, voir les villages pittoresques, la mèr, et bien sûr: ca va être un vrai régal, les choses à manger, boire: les moûles, les fruits de mèr, les poissons, les vins…
Ma belle France, je t’aime.
Und für alle die, die das da oben jetzt nicht verstanden haben: Ich bin ab heute hier
auf einer kleinen Recherchereise .
Und komme Samstag hoffentlich mit vielen Fotos und Geschichten zurück.

Mal sehen, wie vor Ort die Internet-Anbindung ist. Entsprechend kann ich hier dann aktuell etwas schreiben – oder nicht?

Print Friendly, PDF & Email
Follow me:

Götz A. Primke

Herausgeber, Chefredakteur, Reisejournalist, Reiseblogger, Foodjournalist, Foodblogger bei Le Gourmand - Das Geniesser-Magazin
Restaurantfachmann, Dipl.-Betriebswirt (FH) und Journalist - und immer schon Geniesser. Feinschmeckender Vielfrass, viel essender Feinschmecker. Immer auf der Suche nach Genuss und Genüssen, Destinationen, Kulturen, Charakteren und Geschichten. Reisejournalist, Reiseblogger, Foodjournalist, Foodblogger.

Götz A. Primke did a complete hotel business apprenticeship in a 5 star hotel in Berlin and completed his university years at the university of applied sciences in Munich with a degree as Diplom-Betriebswirt in tourism economics. Following some years as editor in a german renowned hotel business magazine he started to work as freelance journalist, travel journalist, travel blogger, food journalist and food blogger. His articles are published in german newspapers, magazines, web-sites and on his own platform Le Gourmand http://www.legourmand.de/ . He writes about travel, destinations, hotels, restaurants, food & beverages, cooking, gourmandise cuisine and everything that tastes good.
Follow me: